Lemonsoft palveluliiketoiminnassamme

Tilitoimisto Pekka Lieppinen Oy on virallinen Lemonsoft Certified Partner. Lemonsoft kattaa yrityksesi kaikki toiminnanohjaustarpeet ja voit hallita yhdellä ratkaisulla yrityksesi talous- ja henkilöstöhallinnon lisäksi projektinhallinnan, tuotannonohjauksen ja varastonhallinnan. Olemme apunasi sovituissa ulkoistuspalveluissa ja käytämme samaa järjestelmää.


Toiminnanohjausjärjestelmä (ERP)

Nykyaikainen toiminnanohjausjärjestelmä tehostaa yrityksesi toimintaa eri osa-alueilla. Tietoja ei tarvitse tallentaa kuin kerran, tieto liikkuu sähköisesti ja löytyy helposti. Sääntöjen noudattamisesta aiheutuvat kustannukset laskevat, kun toimintaprosessit ovat paremmin hallussa ja hallinnon ei tarvitse käyttää koko aikaansa valvontaan.

Kun käytät yhtä toiminnanohjausjärjestelmää erillisten järjestelmien sijasta, säästät rahaa lisensseissä, ylläpidossa ja päivitystyössä. Tilitoimisto on apunasi sovituissa prosesseissa.

Lue lisää ja lataa opas »


Työajanseuranta

Kellokortti on innovatiivinen ratkaisumme työajanseurantaan, TES-tulkintaan ja lomasuunnitteluun. Katso esittelyvideo, varaa etädemo tai aloita maksuton koekäyttö!

Tutustu Kellokorttiin »

Kellokortti

Yhteystiedot

Pekka Lieppinen

Pekka Lieppinen

+358 5050 22100
pekka@lieppinen.fi

Toimisto

Toimisto

toimisto@lieppinen.fi
Regus Business Center, Iso-Omena,
Puolikkotie 8, 02230 Espoo